Nick:
Şifre:
Hatırla?
Sık Kullanılanlara Ekle  Anasayfam Yap  Tavsiye Et     

|Anasayfa|    |Takvim|    |Ara|    |Giriş|    |Kayıt|

|Radyo|    |Gazeteler|    |E-Devlet|

...Sevgi Tomurcukları... > Aşk ve Sevgi > Aşk ve Sevgi > Hazır Mesajlar > Konu: Hasret Mesajları Özlem Mesajlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gönderen Konu: Hasret Mesajları Özlem Mesajlar
0 Dost ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Google
Sponsor google
..Yer..Türkiye
.. Kişisel İleti..Google Reklamları
Hasret Mesajları Özlem Mesajlar
İmza
22:53 - 30.01.08
çalıkuşu
Yönetim ******

..Mesaj Sayısı..
..Deneyim..
..Aktiflik..
..Yer..Manisa
..Burç..boga
..Cinsiyet..Bayan
.. Kişisel İleti..herkez kendi kaderini elleriyle çizer.. ;)
..İletişim..

♥ Beklemek güzeldir güzelim Dönecekse eger beklenen.... Özlemek güzeldir   güzelim Özlüyorsa eger özlenen..

♥ Herzaman duyamadigimiz o toprak kokusu bu zamanda aranan gerçek   sevgiler gibi yagmur arkasinda sakli olan toprak kokusu gibi ortaya   çiksa keske...

♥ Özledigim ne sensin ne de bir baskasi... özledigim gerçekten   hissetmeden bana "seni seviyorum" demeyecek biri..

♥ Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek   ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman   ölmek isterde ECEL gelmez!

♥ Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin   agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim   söylermisin ?

♥ Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis. O bence   içten içe aglayis yada senden ayri yasayis...

♥ Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz... Unutma   sevmek daima beraber olmak degildir. Sen yokken bile seni yürekte   yasatabilmektir...

♥ Ilik bir rüzgar esti buradan, nereden estigini bilemedim nereye   gidiyorsun dedim özlenen heryere dedi aklima sen geldin cünki özlenen   sendin. birtanem Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin.

♥ Baliklarin sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama   sevgilerini hep yüreklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum   çünkü sen hep yüregimdesin.

♥ Bir gün bir sevda çalar kapinizi... Sasirirsiniz,   beklemiyorsunuzdur... Bu güne kadar gelen sevgilere hep misafir olarak   bakmissinizdir... Ancak, bu sevgi asktan öte olarak yerini alir   gözlerinizden kalbinize !

♥ Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüregine gözlerin zaman zaman   takilirsa uzaklara kulaklarin ansizin çinlarsa bilki bir yerlerde delice   özleniyorsun.
İmza
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

...Sevgi Tomurcukları... | Powered by SMF 1.1.10.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

©kOnUrC@N©
Bu Sayfa 0.096 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu
eXTReMe Tracker

Sevgi Tomurcukları
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.