Son günlerde
Ringofon, Cepmaster gibi cep telefonu içerik firmaları "250 kontör bedava, 500 sms bedava" gibi yalan reklamlarla ortaya çıktı..
kimengellemis.com gibi sitelerden kendilerini kimlerin engellediğini görmek isteyen kişiler buralara msn adresi ve şifrelerini girerek, bu tarz firmaların reklamlarını yapacak kurbanlar oluyorlar... 250 Kontör Kazandım! Bilmemne Oyununu bedava cebine indir! Dikkat! gibi konu başlıklarıyla gelen mailler, tamamen reklam amaçlı olup, kimengellemis.com gibi sitelere girerek MSN kişi listesini kaptıran kişilerin kendi ağzından yazılmış mailler gibi görünmektedir ancak tamamen reklamdır..
Bu maillerdeki linke tıklayıp bu tarz sitelere cep telefon numaranızı girdiğiniz ve cep telefonunuza gelen şifreyi aldığınız anda bu servislere kayıt oluyorsunuz.. Bu servislerin kullanım ücreti ise size hiç bilgi verilmeksizin hattınızdan alınır ve servis bedeli en az
Haftada 25 Kontör dür..
Siz dostlarımızın zarar görmemesi ve sizin hatanız yüzünden başkalarının da zarar görmemesi için bu açıklamayı yapma gereği duydum...
Tavsiyelerim:
- Her ne sebeple olursa olsun MSN şifrenizi hiçbir siteye girmeyin.. (Netlog, Yonja gibi sitelerde arkadaş davet etmek için dahil !!! )
- Unutmayın, hiçkimse bedavaya 250 kontör, 500 sms vs. vermez... Bu tarz şeylere inanmadan önce acaba ben böyle bi manyaklık yapar mıydım die bi düşünün

- Bu tür bir şey gördüğünüzde kullanım şartlarını mutlaka okuyun... Genellikle sitenin en altında küçücük bi yazı fontuyla yazılmış olur... Haftada 25 kontör gideceğini öğrenmemeniz için

Keyifli Forumlar....